maanantai 15. lokakuuta 2018

Elämää Harjussa

Moikka!

Kesä loppui ja koulu alkoi, aloitin siis opiskelemaan Harjussa ja Ässä muutti miun kanssa sinne! Nyt ollaan Ässän kanssa jo noin kaksi ja puoli kuukautta touhuttu menemään tuolla erittäin hyvissä puitteissa ja meillä sujuu ihan hyvin. Paljon ollaan menty sileellä, mutta vaihteluksi ollaan myös hypätty maasto- sekä  normiesteitä ja menty maastossa. Ässä on sopeutunut hyvin talliin ja sen tiloihin ja käytäntöihin, sekä maneeseihin, kenttiin ja muihin tiloihin. Harmittavasti se ei ole saanut tarhakaveria ja on välillä ollutkin ihan mahoton etenkin kun lisäksi ilmat viilentyi, mutta siitä ajasta selvitiin ja nyt Ässä on ollut hieman rauhallisempi, eikä turhia pomppuja ole tullut. 

Treenit on siis menneet ihan hyvin ja paljon ollaan tehty ja uusiin juttuihin ollaan tutustuttu, kuten kävelytyskoneeseen ja maastoesteisiin. Kävelytyskoneessa ei ole mitään ongelmia, eikä ole ollukkaan alusta alkaen.  Ässä on sinne hienosti mennyt ja tajunnut idean, vaikka välillä ei ole huvittanut yhtään kävellä, mutta vauhtia tulee lisää heti kun portti työntää takaa. 

Miulla alkaa työssäoppiminen Kymen Ratsupalveluilla, joka kestää sen pari kuukautta, joten Ässä muuttaa sinne siksi ajaksi vuoden loppuun ainakin miun kanssa ja päästään siellä taas tuttuihin tiloihin ja porukoihin. Todella ihana palata takaisin sinne, kun siellä on niin hyvä ilmapiiri ja muutenkin ihana talli ja ihmiset, sekä Ässän kanssa saamme sieltä taas apua ongelmiimme! Mutta joo, ei miulla sen enempää asiaa,  loppuun vielä kuvia menneeltä ajalta!


Kuvat ovat (c) Hanna M sekä Julia S.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti