sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Ässä, one year


Moikka! 

Ässä on ollut mulla nyt vuoden ja vähän päälle ja sen kunniaksi teen pienen postauksen meidän ensimmäisen yhteisen vuoden kunniaksi! Ässähän on miulla ollut jo melkein 13 ja puoli kuukautta, mutta nyt vasta sain motivaatiota kirjoittaa tämän postauksen. 

Suurin osa varmaan tietää meidän menoista aika paljonkin ja siitä mistä lähdettiin. Ässän kanssa mikään ei ole ollut helppoa, päinvastoin. Välillä ollaan saatu hakata päitä seinään, kun mikään ei onnistu ja mikään ei tuota tulosta, ei päästä eteenpäin vaan junnataan paikoillaan. Lopettaminen ja luovuttaminen on käynyt niin lähellä, mutta onneksi en luovuttanut ja annoin vielä mahdollisuuden, josko se siitä. 

Ensimmäiset photoshootit, voikun Ässä on pieni!
Odottaminen ja yrittäminen palkittiin, kiitos siitä äidille, mun kavereille ja opettajille, jotka jaksoivat kannustaa jatkamaan ja auttoivat todella paljon Ässän kanssa. Ässä ei oo antanut mitään ilmaiseksi, kiitos sen kovan luonteen! Sen kanssa on joutunut ja saanut tehdä ihan hirmuisesti töitä, jotta se tekisi yhteistyötä ja luottaisi ihmiseen. Nyt se on ihan eri hevonen ja työmoodi on ihan erilainen, kuin vuosi tai jopa pari kuukautta sitten. 
Ässän kanssa on todella kivaa treenata ja oon iloinen, etten luovuttanut vaikkei helppoa ole ollut! Ässä on hevonen, kuka on opettanut eniten mulle hevoshommista ja hevosen maastakäsittelystä, kuinka tärkeää se on! Toivotaan, että saan vielä monta vuotta touhuta tuon junnun kanssa!❤

Can't explain all this love that I feel
Sometimes my mind is a ball of confusion
Love will fix it eventually

Somewhere behind the rider you've come, 
the hours of practice you're put in, 
the coaches who pushed you,
the hard falls you've taken,
the money you've spent,
the miles you've hauled,
the sweat,
the tears,
the blood,
the blisters,
the ripped jeans,
the lame horse,
the crazy horse and everything between
Somewhere behind all that is the fearless kid who fell in love with the horse and never looked back.

                               Linkki videoon

                               Linkki videoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti